Assistenttimme

Nykyaikainen vastine läsnätyöntekijälle

Ymmärrämme MyAgentissa, että työntekijämme ovat toimintamme kulmakivi ja viime kädessä asiakkaamme kokemus palvelustamme. Se tarkoittaa, että vaadimme työntekijöiltämme arvojemme ja laatukriteeriemme mukaisia toimintatapoja. Samalla myös luotamme heihin ja tarjoamme vapauden itsenäiselle työnteolle.

MyAgentin työntekijät ovat suomalaisia korkeakoulutettuja moniosaajia. Työntekijöidemme erilaiset vahvuudet ja monipuolinen työkokemus mahdollistavat sen, että asiakkaamme saavat juuri heidän kriteereihinsä sopivimmat henkilöt palvelukseensa. Työntekijämme on valittu haastattelun ja tarkan valintaprosessin jälkeen. He työskentelevät etänä, jolloin yhteydenpito tapahtuu kätevästi puhelimitse, sähköpostitse ja nykyaikaisten viestintäsovellusten avulla.

TYÖNTEKIJÄMME TOIMIVAT ETÄNÄ ILMAN KIINTEITÄ KULUJA.

Siitä syystä pystymme tarjoamaan erittäin kustannustehokkaita ja joustavia ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin.

Työ MyAgentissa on myös mahdollisuus yksilölliseen ja ammatilliseen kehitykseen. Sen vuoksi emme pelkästään työllistä parhaita osaajia, vaan pyrimme myös tarjoamaan työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä. Pyrimme jatkuvasti etsimään tehokkaita työskentelytapoja ja luomaan mielekkäitä työskentelyolosuhteita. Tämä on mielestämme myös asiakkaidemme etu, sillä tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät mahdollistavat erinomaisen asiakaskokemuksen.

Haluamme, että asiakkaamme kokevat yhteistyön kanssamme turvalliseksi ja pitävät MyAgentin työntekijöitään osana tiimiä. Sen vuoksi otamme tietosuojan ja salassapidon erittäin vakavasti. Työntekijämme noudattavat täsmällistä salassapitosopimusta jokaisen asiakkuuden kohdalla.