Referenssit

Asiakkaidemme kerrontaa

LUE ASIAKKAIDEMME KERRONTAA YHTEISTYÖSTÄ KANSSAMME...

"MyAgent tuo tehokkuutta myyntiimme luomalla ensikontaktin asiakkaisiin ja herättämällä kiinnostuksen palvelustamme. Tämä antaa omille myyjillemme enemmän aikaa keskittyä kauppojen loppuun saattamiseen."
"Yhteistyö on sujunut saumattomasti ja jopa paremmin kuin olisin osannut odottaa. Kun MyAgentin etätyöntekijä on auttanut projekteissamme, olemme itse voineet keskittää entistä enemmän aikaa ydintoimintaamme. Palvelukokemus on ollut joustava ja töitä voidaan kätevästi siirtää Tuloksen käytössä olevalle etätyöntekijälle sitä mukaa kun tarvetta tulee."
"Olen ulkoistanut muun muassa yhteystietojen hakua, taustatietojen keräämistä ja markkinatietojen hakua. Näin säästän itse aikaa ja vaivaa ja voin keskittyä oikeaan työhöni eli asiakkaiden kontaktoimiseen ja asiakassuhteiden luomiseen."
"Ajattelin että toimintani siirtäminen sosiaaliseen mediaan tulisi olemaan haastavaa. MyAgentin ja henkilökohtaisen etätyöntekijäni Juhon avulla kaikki on kuitenkin ollut vaivatonta ja asiat tapahtuvat kuin itsestään."